Opinie klientów

DODAJ OPINIĘ

Autor wpisu: :)
Dnia: 06-11-2017
Super do o obornika ,,sprawdza się!!!
Autor wpisu: Michał :)
Dnia: 13-10-2017
Witam .Mogę podzielić się swoją opinią na temat zgarniacza Wk'3 inżyniera Tadeusza Wróblewskiego .Ubnas wBieszczadach w mojej okolicyi to jest jedyny zgarniacz który zawsze daje radę, tutaj nic innego się niecsprawdzi bo zamarz ii są kłopoty
Autor wpisu: Handlowiec
Dnia: 21-09-2017
Produkty tej firmy mają dobrą opinię wśród rolników.Polecam
Autor wpisu: Adam
Dnia: 11-08-2017
Lada chwila u mnie montaż łańcuchowego od Wróblewskiego i sądzę.że to dobry wybór, z tego co widzę u mojego znajomego to super wyciąg,
Autor wpisu: ;;)
Dnia: 22-05-2017
To działa zajebiście,ciągnie że asz cholera he he
Autor wpisu: dl;kdkp
Dnia: 28-04-2017
wo'sdjisjddddddddowkowkoopwxkdxqwdjonenfdj2pjke]2i
-039
Autor wpisu: Dominik
Dnia: 27-04-2017
Witam .Jestem z północy Polski ,choć poprzednie lata było cieplej to często mamy u nas mroźne zimy i nieprzewidywalną do końca pogodę i myślę że prze prze takiej tradycyjnej hodowli krów jaką prowadzę to to by było dobre rozwiązanie na usuwanie obornika.Szczególnie po obejżeniu na youtubie filmów spodobał mi się zgarniacz łańcuchowy WK 4. widziałem u nas w okolicy taki podobny Zgarniacz o grubym podobnym do tego łańcucha jakby wygięty w rynnę ale to był bardzo stary zgarniacz ponad 30 letnie, nie wiem czy to z tej firmy.pozdrawiam
Autor wpisu: yfVFQtrMPheJxj
Dnia: 20-03-2017
thank youofb antibiotic animal
Autor wpisu: Hodowca
Dnia: 09-02-2017
Będę montował taki na wiosnę po długich obserwacjach , i myśle że to będzie dobry wybór. Pozdrawiam wszystkich
Autor wpisu: Rolnik
Dnia: 28-12-2016
Mam już rok czasu zgarniacz i jestem bardzo zadowolony. Polecam warto zaopatrzyć się w taki sprzęt.
Autor wpisu: Beztroski
Dnia: 21-11-2016
Mój linowy zgarniak najlepszy:0;0
Autor wpisu: Eugeniusz Nawratowicz
Dnia: 16-11-2016
Pozdrawiam wszystkich z firmy , mój zgarniacza skonstruowany przez Wróblewskiego seniora ma 35 lat.
Autor wpisu: Mateusz
Dnia: 24-10-2016
Wszystkie ich zgarniacze piersza klasa . Polecam
Autor wpisu: vbMJXMUXblrYyWWZR
Dnia: 09-10-2016
Njrjd842ufshbcs
Autor wpisu: Zadowolony klient
Dnia: 26-08-2016
MAJĄ DOŚWIADCZENIE I UCZCIWE PODEJŚCIE
Autor wpisu: Marek
Dnia: 21-07-2016
Podzielam opinię Wk-4 to jest to. u mnie działe tenzgarniacz już parę lat .Pozdrawiam z Bieszczad
Autor wpisu: Krzysztof O.
Dnia: 15-06-2016
POLECAM!!! Mam WK-4 dopiero pół roku, po demontażu Lubina. Wszystko wykonali monterzy firmy Wróblewski. Nieprawdopodobna ulga!(zapomniałem o problemach z obornikiem). POLECAM!!! woj.opolskie
Autor wpisu: zadowolony
Dnia: 08-06-2016
bardzo dobry zgarniak , usuwa elegncko , polecam
Autor wpisu: Adam
Dnia: 27-05-2016
Pozdrawiam wszystkich z firmy, pełen profesjonalizm, urządzenie śmiga że hej
Autor wpisu: kamil
Dnia: 10-05-2016
Drożyzna
Autor wpisu: ..
Dnia: 10-05-2016
Ekipa montująca spoko , kompetentni , zgarniak swietna sprawa , polecamłańcuchowy , jestem szczęsliwym użytkownikiem
Autor wpisu: Hdggddge
Dnia: 22-04-2016
Hshfzcssbxbxhhxhjzjsijw\"-\"\':;@,@@@**@,¡\\》|》 ¡\\¿__♡♡£¤_`\\`¡£¡¥¡
Autor wpisu: JANusz
Dnia: 22-04-2016
Witam wszystkich odwiedzających tą stronę .Mój sąsiad miał kiedyś za komuny łańcuchowy zgarniacz ale to nie był taki sam jak ten który tutaj widzę. Później miał hydrauliczny i nie był zbyt zadowolony.Teraz ma łańcuchowy Wróblewskiego i mówi że super zresztą widzę sam że to działa, U nas w okolicy jest parę takich i ludzie chwalą
Autor wpisu: Karol
Dnia: 17-03-2016
Opłaca się ,polecam Karol
Autor wpisu: zainteresowany
Dnia: 17-03-2016
ciekaw jestem ile taki zgarniak kosztuje na oborę 35 metrów długą////????
Autor wpisu: Dd
Dnia: 02-03-2016
Do Karol kot ,z tego co wiem to trzeba dzwonić
Autor wpisu: :)
Dnia: 02-03-2016
Drogie to żelastwo!!ja mam linowy własnej produkcji za 3 tysiące i też robi robotę :)
Autor wpisu: Zadowolony
Dnia: 27-02-2016
Do starych budynków do bydła polecam bardzo szczególnie Zgarniacz łańcuchowy WK ,sparawdzo się w stu procentach,nawet jak kanł szerszy to ten Zgarniacz można dostosować, i napisanie łańcucha jest przy tym Zgarniacz coważne
Autor wpisu: Karol Kot
Dnia: 11-01-2016
Witam, jaka jest cena tych zgarniaczy, bo wszyscy piszą, ze są rewelacyjne, ale nikt nie pisze o cenie. Zamierzam tez zakup.
Autor wpisu: radek
Dnia: 08-12-2015
Miałaem lubiński usuwacz łańcuchowy w którego miejsce zainstalowałem usuwacz tej firmy i wszystkim polecam , mocny łańcuch i całe urządzeniesuper
Autor wpisu: ZYGMUNT OSOWSKI
Dnia: 03-12-2015
Bardzo chciałbym polecić maszyny tej firmy , usuwamy obornik zgarniakiem Wróblewskiego już 19 lat i jest to niezawodna pomoc dla naszej rodziny. Z WYRAZAMI SZACUNKU klient z małopolski
Autor wpisu: Adam
Dnia: 20-11-2015
T rewelacja ich zgarniaki , polecam
Autor wpisu: Michał
Dnia: 30-09-2015
Witam Chce zastosować zgarniacz w trzodzie chlewnej. Czy jest taka możliwość? i czy nie będzie się zapychało? zagarniacz miałby iść pod patykiem.?
Autor wpisu: Klient
Dnia: 30-09-2015
Podzielam uwagi zadowolonych to fajne maszyny te ich zgarniacze
Autor wpisu: Edmund Masłowski
Dnia: 16-09-2015
Witam Państwa .Mam zgarniacz łańcuchowykonstrukcji inżyniera Wróblewskiego od 26 lat.Działa bez zarzutu , nawet jak przymarznie zimą na wyrzutni to bez problemu siłą przekładni zrywa łapy od koryta .Jest to niezawodny sprzęt , bardzo prosty .Sąsiad ma hydrauliczny kupował z innej firmy i tyle co już w niego kasy włożył to tylko sma wie , po 3 latach juz mu się zaczął psuć. Polecam naprawdę i szczeże urządzenia do usuwania obornika z tej fimy i pozdrawiam wszystkich Edmund
Autor wpisu: Kazimier Kasprzycki
Dnia: 05-08-2015
Pozdrawiam bardzo producentów i pracowników firmy zgarniacze wróblewski
Autor wpisu: Jacek
Dnia: 02-06-2015
To jest super sprawa , człowieki teraz mam czas na wszystko na co nie miałem kiedyś
Autor wpisu: mixer
Dnia: 25-03-2015
kupujcie ,dobre maszynki
Autor wpisu: Jan Kowalski
Dnia: 23-02-2015
alert(\'Strona wczytana...\');
Autor wpisu: Michał
Dnia: 03-02-2015
podzielam pozytywne opinie na temat zgarniaczy Wróblewskiego . Pozdrawiam Wszystkich
Autor wpisu: użytkownik
Dnia: 31-01-2015
to super działające maszyny ,dobrze wymyślone ,bardzo proste w obsłudze ,niegdy nie ma znimi problemów
Autor wpisu: HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHH
Dnia: 18-01-2015
kjxowjoiqwjxsk/;lqweck;LQKA[
\":PL#K\';le21qm/l,kQ=MJ=;L/KM21DW]/;LK/;LJXW/LKNJMLKHDNAKJWS2NBQ.K
HAHAHAHAHAHAHAHA
Autor wpisu: zadowolony z małopolski
Dnia: 18-01-2015
SŁUCHAJCIE !!
Sam najpierwdługo zastanawialiśmy sie z rodziną nad kupnem czegoś do obornika , jest tego troche i już człowiek nie wiedział cojest dobre i co wybrać...
Jak zobaczyliśmy ten łańcuch na własne oczy to ja wiedziałem od razuże to bedzie to . Jak od kotwicy od statku, alew ogniwa sprytnie zrobione tak żeby sie nie skrecał płaskie.
Robi to urządzenie u mnie niezłą robotę to muszę powiedzieć
Autor wpisu: Tomasz
Dnia: 18-01-2015
Hydraulika też mają niezłego , tłok inaczej montowany ,sąsiad usuwa już cztery lata nim ,prasa super
Autor wpisu: Rafał Gohfail
Dnia: 01-12-2014
Widziałem zgarniacz łańcuchowy w akcji i niezle to wygląda.
Autor wpisu: Michał
Dnia: 30-10-2014
super robią urządzenia
Autor wpisu: KAMIL Z WIELKOPOLSKI
Dnia: 07-10-2014
Witam .U mnie taki zgarniacz 20 lat chodzi bez kłopotów można powiedzieć , już raz wymieniłem łańcuch . Z urządzenia jestem zadowolony, njważaniejsze że zimą daje radę ,każda ilość obornika wypycha .Raz zablokowało się koło alebyła związane to było z e zbyt rzadkim smarowaniem z mojej strony,wymieniłem tuleję koszt 60 zł. i działa dalej
Autor wpisu: Krzysztof
Dnia: 14-09-2014
popieram i poleacam
Autor wpisu: Mirek fx
Dnia: 29-08-2014
Są dobre ,.. działają dość długo , pomiętam te zgarniacze po tem łańcuchu
Autor wpisu: Krzuysiek
Dnia: 30-07-2014
Mam zgarniak Wróblewskiego 23 lata ,wymieniłem już łańcuch , żona dzięki zganiakowi sama robi obrządek , jesteśmy bardzo zadowoleni.Jak ktoś chce mieć szybki i dobry to tylko ten

Pozdrawienia dla wszystkich
Autor wpisu: Mirek
Dnia: 25-07-2014
Polecam wszystkim ,to nie jest duża firma ale zakładali u mnie w tamtym tygodniu i jestem bardzo zadowolony z ich roboty i podejścia do mnie jako klienta , zgarniacz obornika na łancuchu ,naprawdę super działa a wcześniej widziałem u innych znajomych . Polecem z całego serca

Mirek
Autor wpisu: Monika
Dnia: 04-07-2014
Super firma
Autor wpisu: marek szałwiński
Dnia: 02-07-2014
Bardzo popieramzakładanie tego typu urządzeń, pozdrawiam
Autor wpisu: Mirek
Dnia: 07-06-2014
maszynki robita niezłe
Autor wpisu: Konrad Piaseczny
Dnia: 25-04-2014
Pozdrawiamekipę od wróblewskich świetni jesteście!!!!!!!!!!!!
Autor wpisu: Szymon Bądowski warm-mazur
Dnia: 22-04-2014
Mam taki zgarniacz do obrnika osoboście szef tej firmy w 1988 roku zkładał pan inżynier Wróblewski,jeszcze z Pomu , i działa do dziś,łańcuch już wymienialiśmy ale maszya jest niezła .U mnie nie ma odpływu gnojuwy z kanalów tak jak powinn być ale zerwie nawet jak na wyrzutni przymarznie Prosta konstrukcja dużo części można samemu dorobić albo kupic , jak do przedkładni.Polecamwszystkim
Autor wpisu: MIREKK
Dnia: 08-04-2014
BABRDZO BARDZO POPIERAM ZAKŁADANIE TEGO TYPU URZADZĘŃ
Autor wpisu: xxl
Dnia: 17-01-2014
fajne
Autor wpisu: HEHEHEHEHEEHzk
Dnia: 10-01-2014
hehehehhehehehlxkxk;ask;K
Autor wpisu: Sławek
Dnia: 10-01-2014
Potwieradzam , jestem ich klientem parę lat , nieżli są
Autor wpisu: niezły rolnik
Dnia: 10-01-2014
Różni ludzie u mnie robili , różne prace budowlane budowa obory i nne roboty dużo firm . A tą firmę polecam wszystkim ,szczególnie ludzie którzy tam pracują są bardzo konkretniu i uczciwi . Montowali u mnie zgarniacz i zapier... od rana do wieczora
Autor wpisu: asjoqwojsjpjpaspjap
Dnia: 19-12-2013
sjsssssssssssssssssssssssssjpxikikq[w[
owdxlkxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Autor wpisu: ;asjvjiJWDPJef]p
Dnia: 19-12-2013
sjoshfiwefhipuweiphfvpi;ui;cho;i\'djP\"SD:k
[k
p[fj l\'zxcj sdijioSJ\"cp
Autor wpisu: Maly
Dnia: 05-12-2013
Pozdrowienia od właściciela zgarnaicza z mazur. Najlepsze zgarniacze w Polsce polecam wszystkim. Mały
Autor wpisu: znajomy
Dnia: 05-12-2013
Wszystkiego najlepszego Dla dla szefa Tadeusza Wróblewskiego od Wojnarowskiego Kiedyś pracowaliśmy razem w latach osiemdziesiątych. Widzę że dalej siedzisz w swoim temacie , niezłe te twoje maszyny . pozdrawiam
Autor wpisu: ............
Dnia: 26-11-2013
cze sc hehehheheheh
Autor wpisu: Roman Kadłubski
Dnia: 20-11-2013
Pozdrowienia dla Panów monterówśle Roman Kadłubski z Oleśnicy
Autor wpisu: ...............
Dnia: 11-10-2013
Ta firma montuje u mnie za dwa tygodnie zgarniacz łańcuchowy . spotkalem si e z dobrymi opiniami na jej temat
Autor wpisu: :>zadowolony z współpracy
Dnia: 13-08-2013
Moja opinia na temat firmy tu prezentowanej jak najbardziej pozytywna .Miałem przyjemność współpracować z przedstawicielem czy tez współwłaścicielem przy sprzedaży zgarniaczy i wszystko poszło świetnie. :>
Autor wpisu: Konrad
Dnia: 08-08-2013
Popieram zakładanie takich i innych urządzeń do usuwania obornika , bez tego teraz ani rusz. Część hodowców decyduje sie na system bezściołowy ale obornik dalej jest na wagę złota . Pozdrawiam wszystkich
Autor wpisu: Daniel
Dnia: 29-06-2013
chyba to jest niezłe z tego co widzę
Autor wpisu: Żzichui Zbychu
Dnia: 06-06-2013
Tu Ździchu i Zbychu
Autor wpisu: 00000000000000077777777
Dnia: 05-06-2013
hahahahbleeeee
Autor wpisu: gościu
Dnia: 05-06-2013
o prawda waldziu ,popieram w spóldzielni u nas maja takie trzy w Częstochowie ,zakładali rok po roku .także jakby ten pierwszy nie był dobry to by dali spokój
Autor wpisu: Waldek
Dnia: 05-06-2013
Informacja dla wszystkich którzy chcą usuwac nie taczką.Przyglądam sie od lat zgarniaczom z tej firmy jeden ma moj sąsiad w okolicy (łańcuchowy) i wszystkim mówię tu że to jest naprawdę mocna maszyna ,łańcuch jest tywardy i nie poskompili materiałów waży chyba ponad tonę.U mojego sąsiada chodzi już przeszło 8 lat i nic sie nie dzieje, a usunoł tony obornika przy bydle.
Autor wpisu: mms
Dnia: 17-05-2013
Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy zgarniaczewroblewski zaklad mechaniki maszyn
Autor wpisu: Marek Biernacki
Dnia: 08-04-2013
Bardzo słuszne uwagi na temet tej firmy .Monterzy są niezli , pracują maksymalnie efekt jest bardzo konkretny a zgarniacze świetne .

Zadowolony Klient
Autor wpisu: kkujawek
Dnia: 28-11-2012
Muszę przyznać w moich stronach 9warmiń-mazurskie)firma zgarniaczewroblewski ma bardzo dobra opinię producentów niezniszczalnych zgarniaczy.
Autor wpisu: www
Dnia: 05-11-2012
vvvvvvvvxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxhehe
Autor wpisu: niw
Dnia: 27-07-2012
Pozdrowienia z zamojskiego
Autor wpisu: Michu
Dnia: 16-05-2012
W następnym miesiącu zakłądają u mnie taki

Michu
Autor wpisu: max mam talent
Dnia: 26-03-2012
Klasa te zgarniacze , popiera zakładanie tego typu urzadzeń
Autor wpisu: Mirek d
Dnia: 15-12-2011
Gościu ja mam 3 zgarniacze z tej firmy i jeżeli dbasz o tą machinę to może chodzić nawet 16 lat do wymiany łańcucha, tylko najczęściej ludzi wmaja w du.. i nie zaglądają do kól czy przekładni które trzeba przecież smarować co parę miechów
Autor wpisu: Soseński Mariusz
Dnia: 03-11-2011
Mam zgarniacz od 2002 roku i łańcuch do wymiany
Autor wpisu: Konieczny Arkadiusz
Dnia: 25-10-2011
Pochodzę z okolic Nowego Targu sąsiad posiada taki zgarniacz od Wróblewskiego i jest z niego zdowolony , chodzi osiem lat, Pozdrawiam
Autor wpisu: Bartek
Dnia: 16-09-2011
Polecam firmę, solidnie i szybko realizują zlecenia
Autor wpisu: EjIyaPeFFCGQ
Dnia: 16-09-2011
http://BPsU(-Zv8B&/LCOJtd6WZB!+%v!H(&v9.com
Autor wpisu: Jolanta Henryszewska
Dnia: 13-08-2011
Bardzo solidna ,wiarygodna i uczciwa firma co jest rzadkością w tych czasach .Osobiście polecam firmę
Autor wpisu: mały
Dnia: 07-06-2011
ludzie kupujta to dobre HE HE
Autor wpisu: Klient z okolic Olecka
Dnia: 07-06-2011
Mój ma już 25 lat , raz wymieniałem łańcuch , jestem bardzo zadowolony,teraz kupię chyba cały nowy jeszcze jeden taki zgarniacz prosty i solidny tak jak w reklamie . zresztą u nas wszyscy wiedzą że jest sprawdzony i dużo ma już zamontowany ten rodzaj
Autor wpisu: lbZPJfXZopuM
Dnia: 03-06-2011
WXk7oe stobjilvzxwl, [url=http://csedhjozhsyr.com/]csedhjozhsyr[/url], [link=http://oywpxpnsrjxw.com/]oywpxpnsrjxw[/link], http://ajdutzxyehrt.com/
Autor wpisu: xx
Dnia: 31-05-2011
Ktoś wam łądnego wirusa na te opinie wpuścił cały czas coś się wpisuje
Autor wpisu: xx
Dnia: 25-03-2011
Podzielam opinię wypowiadjących się tutaj, łańcuchowy na pewno jest bardzo dobrym urządzeniem
Autor wpisu: JACK
Dnia: 22-03-2011
JESTEMNA NA ETAPIE SZUKANIA ZGARNIACZA DO BYDYNKU 50 NA 15 METRÓW PRZEJAZDÓWKA , MOŻE KTOŚ MI DORADZI JAKI WYBRAĆ
Autor wpisu: xmen
Dnia: 25-02-2011
odpoczywajcie ludzie a nie biadolcie
Autor wpisu: mądry 2201@wp.pl
Dnia: 25-02-2011
Oto moja opinia ogólnie o zgarniaczach hydraulicznych ; Według tego co słyszałem i zaobserwowałem z hydraulicznymi zgarniaczami nie zawsze jest dobrze . U znajomego obornik był za rzadki i musiał dosypywać suchego żeby wypychał; słomy lub trocin .Ponoć jak za suchy obornik to też miesza w miejscy i nie posuwa przy prasie dalej . Jeżeli studzienek nie ma lub są zapchane to wszystko cofa się z prasy . Nie wiem jakie rozwiązania przy hydrauliku mają w waszej firmie ale takie opinie słyszałem . ps. obejrzałem sobie dokładnie zdjęcia na waszej stronie i widzę że jest dość masywny ten wasz hydraulik i ma ciekawe rozwiązania inne niż u innych producentów, ciekaw jestem jak sprawdza się w pracy i jak u was prasa działa, słyszałem od kogoś że nie żałujecie na materiałach i te wasze zgarniacze są dość dobre.
Autor wpisu: BoBo
Dnia: 22-02-2011
Siemka zgaDZAM SIĘ Z OPINIĄ PONIŻEJ w tym tygodniu mieliśmy -11 a zdarzało się że było -20 stopni zimą a skad chodzi już prawie 6 lat , trzeba tylko pilnować żeby łańcuch nie przymarzł do wyrzutni i smarowania kół i przekładni . chylę czoła przekładnia u sąsiada chodziła 9 lat na sucho bO zapomniał o smarowaniu, ale nawet jak poszły łożyska i jedno koło to wymieniliśmy w jeden dzień a za te części zapłacił gosze.
Autor wpisu: jTEsjUYplWZD
Dnia: 16-02-2011
pzobulup, apotheke xenical, [url=\"http://farmergroupinc.com\"]apotheke xenical[/url], http://farmergroupinc.com apotheke xenical, ziszdnwb, xenical rezeptfrei, [url=\"http://sanibelhosting.com\"]xenical rezeptfrei[/url], http://sanibelhosting.com xenical rezeptfrei, virlnfrj, bestil xenical, [url=\"http://livingfootsteps.com\"]bestil xenical[/url], http://livingfootsteps.com bestil xenical, gxeqxpqh, xenical, [url=\"http://nustarfairmont.com\"]xenical[/url], http://nustarfairmont.com xenical, aujdmotw,
Autor wpisu: Stanisław Mogilnicki
Dnia: 16-02-2011
Witam wszystkich . Chciałbym opowiedzieć parę słów o moich doświadczeniach ze zgarniakami do obornika . Około 25 lat temu mój ojciec zkupił zgarniacz łańcuchowy, wtedy był to inny łańcuch firma chyba z Lubinia, był to zwykły łańcuch i chodził mu parę lat ale nie byli moi rodzice zadowoleni z tego urządzenia . Póżniej wymieniliśmy na co tu dużo gadać teraz mogę powiedzieć że chyba najlepszy i najmniej awaryjny zgarnacz z Zakładu Mechaniki maszyn inż. Wróblewskiego. Po przejęciu gospodarstwa po rodzicach założyłem w drugim budynku zgarniacz hydrauliczny z lavalu .To byłą totalna porażka, ostatni złom chodzi powoli a części drogie jak skurw. wogule drogi był i nie wart ceny. Dwa lata temu zakupiłem u wróblewskiego łańcuch do tego pierwszego zgarniaka i zakupiliśmy ojeszcze jeden z pętlą łańcucha 128 mb. , Chodzi jak zegarek, tylko smaruję od czasu do czsu i to cała praca przy nim , łapy dają teraz gęściej to jeszcze szybciej usuwa . To jest proste i dobre urządzenie , polecam ten zgarniak wszystkim .Staszek
Autor wpisu: Emil
Dnia: 03-01-2011
Wszystkiego naj. w nowym roku 2011r. życzy klient z Mrągowa
Autor wpisu: Tomasz Nałęcz z Bielczyn
Dnia: 13-09-2010
Witam uprzejmie . w ostatnim roku montowaliśmy ze szwagrem zgarniacz łańcuchowy od pana wróblewskiego . Polecam wszystkim , można go samemu zamowntować i nie jest to trudne. Nawet gdy się montuje samemu warunki gwarancji nie zmieniają się .
POzdrawiam wszystkich z kujawsko pomorskiego
Autor wpisu: Zadowolony
Dnia: 20-07-2010
Mam ponad dwa lata zgarniacz hydrauliczny z tej firmy i chodzi dość dobrze
Autor wpisu: Rolnik Z okolic Opola
Dnia: 21-06-2010
Wiatm wszystkich jestem po modernizacjii obory i z tej firmy mam zakupiony usuwacz do obornika .sprawuje się dobrze i w jestem z niego zadowolony
Autor wpisu: włądek
Dnia: 15-06-2010
Serdecznie pozdrawiam wszystkich z tej firmy
Autor wpisu: CJkbJvXVmikDGdD
Dnia: 01-06-2010
x4NO7L ypbmkwjcwfof, [url=http://zswxikyqqpvf.com/]zswxikyqqpvf[/url], [link=http://nhskckrvraoe.com/]nhskckrvraoe[/link], http://ccdeicjcqnpx.com/
Autor wpisu: Paweł z Kalisza
Dnia: 25-05-2010
Witam wszystkich i polecam zgarniacze tej firmy
Autor wpisu: Adam
Dnia: 13-05-2010
Pozdrawienia dla właściciela . słyszałemże robicie dobre zgarniacze
Autor wpisu: Tadeusz Kałużka
Dnia: 07-05-2010
W moim gospodarstwie hodowlanym zgarniacze wk-4 Pana Tadeusza Wróblewskiego pracują w różnych układach i są to zazwyczaj długie pętle ponad 120 metrów łańcucha i muszę przyznać że urządzenia sprawdzają się bez zarzutu . Wymieniane były łańcuchy ale po 12-14 latach czyli uważam iż jest ok , reszta zgarniacza pozostaje tylko łańcuch po kilkunastu latach należy wymienić . przy ponad trzrystu krowach przetestowałem to urządzenie dokładnie , teraz uważam iż jest niezbędne pracownicy też , polecam je wszystkim .
Autor wpisu: MARIUSZ ZAWADZKI
Dnia: 07-05-2010
Słusznie się reklamujecie jest tak jak piszecie; SOLIDNE NA LATA
pOZDRAWIAM
Autor wpisu: Zadowolony
Dnia: 23-04-2010
Polecam wszystkim zgarniacz łańcuchowy , jestem jego szczęśliwym użytkownikiem
Autor wpisu: maxi
Dnia: 31-03-2010
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się śiąt więlkanocnych
Autor wpisu: Michał
Dnia: 05-03-2010
Chciałbym,wyrazić swoją opinię na temat urządzeń produkowanych przez tą firmę , jednocześnie rozwiać wątpliwości niektórych niedowiarków . Otóż dopuki nie zobaczyłem zgarniacza łańcuchowego miałem różne zdanie na temat zgarniaczy łańcuchowych , poprostu mało na ten temat wiedziałem . Jednak teraz gdy wziołem udział w montażu , uruchomieniu urządzenia oraz zasięgnąłem opini u ludzi którzy te maszyny już parę czasami (nawet ponad 20 laT) I porównałem produkty tej firmy do podobnych rozwiązań innych producentów muszę stwierdzić iż jednak te urządzenia to mocna polska myśl techniczna a zarazem i proste rozwiązania.Zarówno pod względem wydajności jak i bezawaryjności .Pozdrawiam i myślę iż będziemy dalej współpracować przy sprzedaży zgarniaczy.
Autor wpisu: Stanisław Wąsala
Dnia: 04-02-2010
Pozdrawiam ekipę montażową . pełen profesionalizm . Szacunek od mojej całej rodziny
Autor wpisu: Jacek Kondriatuk
Dnia: 08-01-2010
Wszystkiego naj. w nowym roku
Autor wpisu: bogdan
Dnia: 07-01-2010
super maszyna jest juz 3 lata tylko mogła by mieć troche wyższe łapy
Autor wpisu: Maciej Nadolny z Pyłkowic
Dnia: 04-01-2010
Tak jek w reklamie , bez ściemniania robicie to i to mi się podoba . Dzięki za zgarniacz, choć trochę musiałem poczekać na realizację zleceniaale towarto było. wszystkiego dobrego w Nowym roku
Autor wpisu: max
Dnia: 04-01-2010
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku 2010 dla całej ekipy
Autor wpisu: Sławomir Wierzchucki
Dnia: 27-11-2009
JESTEM SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM ZGARNIACZA WK-4 OD 4 LAT DŁ. PĘTLI 85m SUPER SPRZĘT ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA WOJ. KUJAWSKO POMORSKIE, WAŁDOWO K.SĘPÓLNA KR.
Autor wpisu: Dariusz Kikoł
Dnia: 23-11-2009
Planuję zamontowanie zgarniacza łańcuchowego z tej fimy. muszę napisac iż u nas w okolicy jest dużo usuwaczy łańcuchowych od Wróblewskiego i wszyscy sobie chwalą niezawodnośc , to że jest to proste urządzeni i szybko usuwa. U sąsiada montowany był także hydrauliczny od waszej firmy i z tego co widziałem to jest dość dobrze wykonany, mocne duże tłoki
Autor wpisu: Bogdan Gosik
Dnia: 22-11-2009
zamontowałem zgarniacz od inż. Wróblewskiego prawie 4 lata i jestem pod wrażeniem. odbiera on obornik od 90 krów i działa jako poprzeczny zgarniacz do którego podają inne zgarniacze z 4 stron. zablokował się tylko wtedy gdy pracownik dodatkowo z innej obory nawoził kilka taczek zbitego obornika w jedno miejsce nie włączając go.Znam większość zgarniaczy i systemów usówania obornikana na świecie i pod względem niezawodności jak i kosztów eksploatacji przy 2 rzedach wk-4 przoduje.
Autor wpisu: dMSubnzHHj
Dnia: 28-10-2009
qlaNzR ngwujvlgsdkq, [url=http://ttibsjafkcju.com/]ttibsjafkcju[/url], [link=http://blspvrgmyrbo.com/]blspvrgmyrbo[/link], http://qccimvisfmzw.com/
Autor wpisu: zWhZrpEZSSdXnfGmuNJ
Dnia: 04-10-2009
EoY5EM olzezlrcvgak, [url=http://swfmjoptmnqi.com/]swfmjoptmnqi[/url], [link=http://vjpwqqcjafym.com/]vjpwqqcjafym[/link], http://obmkomubmhaf.com/
Autor wpisu: klient z kałmyków
Dnia: 29-09-2009
Muszę stwierdzić iż zaskoczyło mnie podejście tej firmy do klienta. to co Rolsstal -w sumie potentat na rynku uznał za niemożliwe . Wy stwierdziliście że jest do zrobienie . ugryżliście tematusuwania obornika u mnie do którego nikt nie chciał podejść . Za to wam dziękuję .
Autor wpisu: Fan firmy i wieloletni użytkownik zgarniaczy łańcuchowych; Mirosław Wielkoń
Dnia: 29-09-2009
Postanowiłem napisać gdyż jestem związany z koncepcją zgarniaczy łańcuchowych inż. Tadeusza Wróblewskiego już przeszło 23lata.Mam cały czas przed oczyma jak ciężko pracowali na gospodarstwie moi rodzice . Ile czasu zajmowały im prace związane z oczyszczaniem budynku z obornika.Użytkuję 3 zgarniacze łańcuchowe, dwa starszego typu kupione jeszcze w pomie Legnica wk-2 i jeden typu Wk-4 . Z tegoż tytułu muszą stwierdzić iż jest to dobre rozwiązanie .Urządzenie dobrze się amortyzuje pod względem ekonomicznym i przez swoją prostotę wykonania ,a także zastosowaniu elementów które można we własnym zakresie łatwo naprawić i zdobyć na lokalnym rynku , niezawodne i mało awaryjne.W końcu przecież czegoż więcej potrzebuje hodowca do usuwania obornika; ma być to po pierwsze urządzeni nieskomplikowane i niezawodne oraz co także ważne szybko usuwające to co siłą ludzkich rąk trwa długo i kosztuje nas hodoców tyle wysiłku i zdrowia. Potwierdzam to z całą stanowczością i pieczętuję moim nazwiskiem W TYM PRZEPADKU TAK JEST . Nie mylcie drodzy hodowcy produktów Pana wróblewskiego ze zgarniaczami typu LUBIN ze zwykłym łańcuchem.Lubiny były wciskane jeszcze za komuny każdemu rolnikowi .Kiedyś sam maiłem jednego to naprawdę mam w tym zakresie porównanie .Zgarniacze inż. wróblewskiego konstrukcyjnie i nie tylko są z innej tej lepszej epoki.
Autor wpisu: PECRJEUHdEf
Dnia: 25-09-2009
dlUzyu vyzdigzpklhy, [url=http://ouzrnxowwmrz.com/]ouzrnxowwmrz[/url], [link=http://unqjdphwhxkx.com/]unqjdphwhxkx[/link], http://vybazrqxygxi.com/
Autor wpisu: damian
Dnia: 23-09-2009
pozdrawiam całą załoge
Autor wpisu: x men
Dnia: 12-08-2009
piszę z warm.-mazur. , jestem bardzo zadowolony z działania zgarniacza łańcuchoqego, urządzenie jest u nas bardzo popularne i niezawodne .tak jak piszecie w reklamie :)))) to prawda
Autor wpisu: marcin
Dnia: 03-08-2009
dzieki za urządzenie ,jestem bardzo zadowolony
Autor wpisu: KzFfpWPMeRuvG
Dnia: 24-07-2009
Dt1XwJ qrrhlxlccbud, [url=http://htkpndgnbkiw.com/]htkpndgnbkiw[/url], [link=http://aqyubnjcqseg.com/]aqyubnjcqseg[/link], http://jpldbosgdyhn.com/
Autor wpisu: Rodzina Wojtowiczów
Dnia: 26-06-2009
Życzę wszystkiego naj. z okazji urodzin dla Pana Macieja ode mnie męża i synów .Urządzenie sprawuje się super .pozdrawiam
Autor wpisu: mARCIN
Dnia: 03-06-2009
pOZDRAWIAM PANA JASIA BYŁ U NAS W TAMTYM TYGODNIU NA MONTAŻU- FAHURA!!!!! W LIMANOWEJ
Autor wpisu: Marian Kalski
Dnia: 21-05-2009
Pozdrowienia dla Pana Edka
Autor wpisu: Domagała Henryk
Dnia: 15-05-2009
Serdeczne pozdrowienia dla szefa i pracowników .urządzenie chodzi bez zarzutu , całą rodziną dziekujemy z serca
Autor wpisu: UOznQmQdL
Dnia: 15-05-2009
9MaIKv idwtciogfzoy, [url=http://azbljwbussvx.com/]azbljwbussvx[/url], [link=http://ulbbfcnrvxll.com/]ulbbfcnrvxll[/link], http://okbiuqathdcg.com/
Autor wpisu: mARCIN
Dnia: 11-05-2009
wSZYSTKIEGO NAJ
Autor wpisu: mARCIN
Dnia: 11-05-2009
wSZYSTKIEGO NAJ
Autor wpisu: mk
Dnia: 07-05-2009
chcę napisać iż jestem zadowi=olony z dotychczasowego użytkowania waszego urządzenia do usuwania obornika
Autor wpisu: kk
Dnia: 17-04-2009
Miło bybyło zobaczyć wasze zgarniacze w bednarach .pozdro
Autor wpisu: Bodek
Dnia: 17-04-2009
Chciałbym przesłać pozytywną opinię na temat urządzeń które produkujecie.Serdecznie pozdrawiam
Autor wpisu: Bodek
Dnia: 17-04-2009
Chciałbym przesłać pozytywną opinię na temat urządzeń które produkujecie.Serdecznie pozdrawiam
Autor wpisu: Andrzej
Dnia: 09-04-2009
A ten starylubiński zgarniacz z tym cienkim łańcuszkiem nie ma się on co równać z waszym ,wszystkiego bnajlepszego
Autor wpisu: Andrzej
Dnia: 09-04-2009
Jescze raz andrzej z makowa .chcę napisać żę u nas na mazurach to jesteście znani . polecam was wszystkim , pozdrawiam i wesołych śiąt
Autor wpisu: Andrzej z Makowa
Dnia: 09-04-2009
Dzięki bardzo za zagraniacz , chodzi bez zarzutu
Autor wpisu: Marian
Dnia: 31-03-2009
zakładamy na wiosnę wasz zgarniacz . Pozdrawiam szefa
Autor wpisu: kklloo
Dnia: 25-02-2009
okklklkl;k;lkl;kl,,,,,,,,,,,,,,
Autor wpisu: Tadeusz Morąg
Dnia: 25-02-2009
Wasze jest bardzo dobre urządzenie szczególnie to z łańcuchem, polecam was zawsze w mojej okolicy bo wiem jako użytkownik że się sprawdziło. Naprawdę wytrzymały 10lat już u mnie działa bez zarzutu
Autor wpisu: Paweł
Dnia: 30-01-2009
sąsiad ma wasz zgarniaczjuż od 2004 r. i jest bardzo zadowolony
Autor wpisu: Dobrowolska
Dnia: 16-12-2008
Dużo zdrowia dla właściciel;a poz zamontowniu u nas zgarniacza jest nieporównywalnie łatwiej i szybciej z usuwaniem obornikiem.
Pozdrawiam Janina Dobrowolska
Autor wpisu: rr
Dnia: 03-12-2008
eeeeopqkksksmqmoxmxk;;;...0000))))))
Autor wpisu: Krzysztof Bednar
Dnia: 03-12-2008
bardzo podoba mi się wasza nowa strona internetowa , dużo można się dowiedzieć , miałem kontakt z szefem kiedyś montował u mnie zgarniacz . Pozdrawiam was wszystkich
Autor wpisu: Krzysiek Stanisławski
Dnia: 17-11-2008
mieszkam w regionie kujawsko -pomorskim zgarniacze pana wróblewskiego są tutaj bardzo znane i doceniane przez naszych hodowców . pazdrawiam całą ekipę szczególnie pana z brodą - majstra. znamy się osobiście bo zakładaliście u mojego brata
Autor wpisu: Norbii
Dnia: 14-11-2008
Przymierzam się do modernizacji i zamianę tego zwykłego na ten z grubym łańcuchem ,ostatnio kuzynka zakupiła taki usuwacz
i nieżle chodzi
Autor wpisu: Łukasz
Dnia: 29-10-2008
Miałem lubina a teraz mam ten z Legnicy i jest lepszy , gruby łańcuch wogóle bez porównania
Autor wpisu: Agata Pniewska
Dnia: 10-10-2008
Życzę wam wszystkiego dobrego ,jesteście naprawdę solidni i znacie się na tym co robicie.
Autor wpisu: Edward
Dnia: 22-09-2008
Założyliśmy 50 metrów łańcucha z zwierzą i kołami w marcu , odeszło dużo roboty to dobre urządzenie
Autor wpisu: Tomasz Niedziełkowski
Dnia: 21-08-2008
Muszę przyznać że u nas w warmińsko-mazurskim to jest tego typu zgarniaków bardzo dużo i raczej się sprawdzają
Autor wpisu: Krzysiek
Dnia: 17-07-2008
montowaliśmy taki zgarniacz hydrauliczny u znajomego , jest zadowolony ale ten drugi zgarnia szybciej
Autor wpisu: Mirek Przemyślak
Dnia: 01-07-2008
Razem z żoną prowadzę 100 h gospodarstwo ,mój brat ma ten zgarniacz z gróbym łańcuchem i jest zadowolony .))))))))..,,,,
Autor wpisu: Dorota
Dnia: 01-07-2008
Dzień dobry . Razem z mężem używamy ten zgarniacz już rok czasu .gdybyśmy wiedzieli że jest taka możliwość to zamówili by wcześniej
Autor wpisu: Zdzisław Pieszek
Dnia: 12-06-2008
Kupiłem jeszcze za pomu ten łańcuchowy to był jeszcze inny typ ale z tym sammym łańcuchem .Teraz to już ponad 25 lat ,chodzi cały czas mam już drugi łańcuch , jest dobry sąsiad też kupił
Autor wpisu: Marek Derkacz
Dnia: 09-06-2008
Naprawdę warto kupić ten łańcuchowy,mam już 10 lat i nic się nie dzieje jestem bardzo zadowolony
Autor wpisu: Aleksander T.
Dnia: 30-05-2008
Witam. Piszę ponieważ jestem klientem firmy Zgarniacze Wróblewski. Chciałbym napisać, iż jest to firma rzetelna, terminowa i godna polecenia, a produkowane przez nich zgarniacze są w 100% sprawne i nadają się do pracy w każdych warunkach, przy jednoczesnym niskim zużyciu.

Serdecznie polecam.


DODAJ OPINIĘ

zadowolenie klientów


Oglądaj nasze filmy na kanale YouTube